Bloemengeweld.

Bloemengeweld.
Elk jaar kijk ik uit naar het moment dat de magnolia opnieuw gaat bloeien. De tuin kreeg een transformatie 2 jaar geleden, maar de magnolia moest blijven. We hebben er ons gezinsleven in verankerd. De placenta’s van onze 4 kinderen liggen er begraven. Een boom met geschiedenis, een boom met een ziel. Met gratie en attitude ook. Een boom die na elke winter telkens weer de energie vindt om te schitteren bij de eerste zonnestralen. En dat is een les. Een levensles.
Laat die mooie boom maar lekker wortelen in die goeie moederkoekskes.

Magnolia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: