’t Is gelukt!

We knepen er een weekje tussenuit. Mijn bende en ik.

Een weekje?! 6 dagen in feite.
Maar het was lang genoeg om als echt vakantie te voelen. De éérste keer met 6 op reis, zonder dat we halverwege de reis moeten onderbreken om het verlof verder te moeten zetten op pediatrie. De eerste keer zonder doktersbezoeken of heen-en-weer-getelefoneer omdat we een koortspiek niet vertrouwen.

De week begon nochtans niet zo goed vorige week. Sofia heeft opnieuw een parasiet te pakken en ziekt ook verder uit van een ander buikbeestje. Oscar ook niet op en top.
Maar hey – we vertrokken dan toch dinsdagavond laat, mét alle medicatie bij ons en een attest uit Leuven (“voor het geval dat…”) met een kort medisch beschrijf van Sofia, richting Hét Zuiden!

Het werd een zeer intense, gezellige, batterij-opladende vakantie. Even ademen, tussen familiefeesten en schoolwerk door. Vitamine D opdoen. Tijd nemen voor elkaar. Tijd nemen voor de kinderen. Leven op het ritme van de kinderen.

Dat ’t goed was. Dat ’t deugd deed. En dat we nog lang zullen nagenieten… En vooral dat énorme leuke gevoel diep vanbinnen in mijn lijf: “Het is gelukt! Een échte vakantie, zònder zieken!” We zijn vooral dààr zo dankbaar voor.

strand vakantie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: